NOORD INDIA & RAJASTHAN

14 februari tot 01 maart 2015

  Om de diashow overzichtelijk te houden, werden de fotoreeksen per dag geordend. Bijgevolg 16 voorstellingen met muziek en commentaar. Eentje per dag. Klik op de foto van de dag om de dia-reeks te starten!

Veel kijkplezier!

Ik had al ervaring met het reisagentschap “de blauwe vogel” uit Sint Truiden. In 2012 ondernam ik een zeer geslaagde rondreis door Thailand. Het dienstbetoon van de de Nederlandstalige reisbegeleiding was uitgesproken voorbeeldig. Bij de voorbereiding van de reis kon je al de professionaliteit ervaren bij hun thema dagen, ter plaatse, in hun auditorium. Je  kon er kennismaken met de gids, een diavoorstelling en film liet ons kennis maken met het  reisprogramma en de te verwachten bezienswaardigheden. Na de voorstelling, bij een natje en een droogje kon je  bijpraten met  aanstaande reisgenoten en de organisatie! Top gewoon.

Nu staat de India reis op stapel van 14/02 tot 01/03/2015, Noord India en Rajasthan. Na betaling van het voorschot (zo’n 30% van de reissom), krijg je de reisbevestiging toegestuurd alsook de instructies voor de visumaanvraag. Deze staat op de website van de Ambassade van India (te Brussel http://in.vfsglobal.be ) en dient zorgvuldig per persoon ingevuld. Je hebt er 2 pasfoto’s van 5 x 5 (Amerikaans formaat)  voor nodig, alsook een geldig internationaal paspoort met minstens nog een geldigheidsduur van 6 maand  bij thuiskomst. Eens die formaliteiten zijn vervuld, is het enkel nog wachten... op bevestiging van het bewuste vertrekuur, vlucht gegevens en ja, ook nog de betaling van het reis saldo. Deze ontvingen wij uiteindelijk een twee weken voor vertrek.

     VERRE REIZEN

FOTO

RETO

RIEK

© 2014 | All Rights Reserved

"Zeg het met beelden"

FotoRetoriek

Met een iPad of iPhone is het aangewezen de website te bekijken met de gratis "Puffin" Browser", die je hier kunt downloaden.

Google Chrome is de betere browser om deze site te bekijken.