Een Gelukkig Nieuwjaar  - 2 januari.

 

Laat het een jaar zijn vol gezondheid en vreugde, zonder pijn of verdriet zodat je het hele jaar geniet!

Wij hebben het in elk geval goed ingezet met totten en lekken, een dansje...en pakjes. Om af te ronden met veel lekkers en goeie voornemens.

124 foto's - duur:  10 minuten.

 Gelukkige Verjaardag Maureen!

 

Sfeerbeelden van een 67 jarige

 

 

 

 

8 foto's - duur:  1 minuut.

Pasen - eieren rapen!

 

Naar jaarlijkse gewoonte komen de kleinkinderen eieren rapen bij de grootouders. Deze zijn achtergelaten door de Paashaas, weliswaar niet in het groen van de tuin, maar binnenkamers bij oma & opa in de Walakker.

 

45 foto's - duur:  4 minuten.

Het Musical Mysterie

Op Tuur zijn school moest een theatraal mysterie opgelost worden onder het ironisch oog van de hardhorige Waldorf en de knorrige Statler in het bijzijn van een schare enthousiaste ouders en publiek.

 

100 foto's - duur:  4 minuten.

Cas wordt 9

 

Woensdag 29 juni was Cas jarig en werd er gevierd met pannenkoeken en allerlei lekkers.

 

 

68 foto's-25 dia's-duur: 5 minuten.

Cas loopt voor Goud bij Bloso 01 juni

 

Deze keer was het Cas die zich op Bloso probeerde te plaatsen voor Goud in de voetsporen van zijn broer Tuur. bij een regenachtig weertje.

duur:  2 minuten.

De oudjes op stap...

 

Deze zomer waren er een paar extra warme dagen om te gaan kuieren aan het strand of te luieren op een of ander terras. Hiervoor was Brugge, de coupure, een uitgelezen plek. Liloe ging mee naar Punta Est. Blankenberge, Pier was dan weer de ideale plaats om uit te waaien.   50 foto's - duur:  5 minuten.

Een frisse neus...01 oktober

Terwijl de gasten er een paar dagen tussenuit waren, gingen wij met Lilou, een frisse neus pakken op het strand van Blankenberge. Het weer was zonnig en het strand omzeggen verlaten op een paar luidruchtige meeuwen na.

38 foto's - duur:  5 minuten.

Tenerife in Kerstsfeer 12 november tot 12 december

 

Eindelijk zijn we erin geslaagd een maand, in de winter, op Tenerife te verblijven bij een gunstiger 24°. We zouden het iedereen kunnen aanraden, maar doen dat liever niet, want anders is er geen zon genoeg voor iedereen, volgens Louis Neefs althans.

Dit is echt genieten! Elke morgen ontwaken bij een stralend zonnetje, ontbijten op terras, aperitieven tot zonsondergang en 's avonds na een happy hour in de Hard Rock Café, een dilemma moeten oplossen, waar te gaan eten?

 

1 video - duur: 20 minuten.

Na het aanklikken van een video, moet je soms een paar minuten wachten voor de film effectief start. Dus...wachten!

Il Viaggio a Reims 10-13 mei

Naar de Opera van Gioacchino Rossini

In 1825, een groepje aristocratische toeristen reist uit alle windstreken van Europa af naar Reims. Ze zijn op weg naar het kroningsfeest van Karel X.

In 2016, hier gaat het echter om de Huwelijksverjaring van de Groot-Ouders. Ze worden door de Kinderen wandelen gestuurd voor hun 50 jarige happening naar jawel hetzelfde Reims. Om er de Champagne te degusteren, te eten en te drinken. Het weer was eveneens een meevaller en van de partij. In Opera termen de scene weergegeven zou  ‘Presto, presto, su corraggio’ zijn. Dit deden we ook stappen, met een goed gemoed. Reims is een kleurrijke, drukke gezellige kleine Franse stad met een statige Kathedraal en een mooie Sint Remi Basiliek. In de hoofdstraat, kan je smullen, likken en je laven.                                                                                                                     156 foto's - 42 dia's - duur:  13 minuten

     GALERIJ - 2016

FOTO

RETO

RIEK

© 2014 | All Rights Reserved

"Zeg het met beelden"

FotoRetoriek

Met een iPad of iPhone is het aangewezen de website te bekijken met de gratis "Puffin" Browser", die je hier kunt downloaden.

Google Chrome is de betere browser om deze site te bekijken.