GALERIJ - 2010, 2008, 2007

FotoRetoriek

© 2014 | All Rights Reserved

Google Chrome is de betere browser om deze site te bekijken.

"Zeg het met beelden"

Met een iPad of iPhone is het aangewezen de website te bekijken met de gratis "Puffin" Browser", die je hier kunt downloaden.

FOTO

RETO

RIEK

2010 - Opa jean-pierre is jarig en de sint komt

65, is...de pensioen leeftijd. Opa gaat op stap...zit mijn dasje goed, zit mijn jasje goed. Voortaan is opa een wijze, grijze oude man. Aangezien hij op 4 december verjaart was er nog zo'n grijsaard te gast...Sinterklaas!

        duur:  5 minuten.

2008 - Cas zijn 1ste. verjaardag 28 juni

Zijn eerste verjaardag, werd in de tuin in de Titecastraat gevierd met een voltallige enthousiaste familie. Het slaapkopje kwam 's middags eens kijken wat er aan de gang was!

        duur:  15 minuten.

2007 - Souvenirs d'Anhée 21-28 december

Anhée, hartje Ardennen, was het toeverlaat deze winter van de Families Deryckere, Mahieu en Bossant. Een gezellige bijeenkomst, met drank en eten in de aanloop naar Kerst- en Nieuwjaar. De gezellige winterse wandelingen dienden als ultieme oefening voor een beproefde spijsvertering.                                 duur:  19 minuten.

2007 - Doopfeest Cas 31 augustus

De Kapel van het A.Z- Sint Jan, was de plaats van het gebeuren. Cas werd er keuring boven de doop font gehouden en gedoopt onder het wakend oog van zijn Peter Norbert , Meter Maureen en de rest van een gelukkige bezorgde  Familie.

    duur: 8 minuten.